Alibaba face o investiție strategică În Meizu, vrea să Îl transforme În noul Xiaomi

Autor:  | Publicat în:  Meizu 437 ori
<b>Alibaba face o investiție strategică În Meizu, vrea să Îl transforme În noul Xiaomi</b>Alibaba este un gigant asiatic, o companie de e-commerce care s-a dezvoltat enorm în ultimii ani și a ajuns chiar să fie listata la bursă în SUA. Valoarea sa pe piața este de 231 de miliarde de dolari și era de așteptat ca firma să facă și...

Alibaba este un gigant asiatic, o companie de e-commerce care s-a dezvoltat enorm în ultimii ani și a ajuns chiar să fie listata la bursă în SUA. Valoarea sa pe piața este de 231 de miliarde de dolari și era de așteptat ca firma să facă și investiții.

Cu o valoare mai mare decât eBay și Amazon la un loc, compania chineză a oferit 10 milioane de dolari finanțare pentru consola OUYA și acum ar fi gata să ofere 590 de milioane de dolari pentru a cumpăra acțiuni la Meizu. Prin intermediul acestei colaborări Alibaba își va propulsa platformă mobilă Aliyun pe terminalele Meizu, crescând popularitatea și vizibilitatea software-ului.

Să sperăm că Alibaba nu va face greșeala celor de la Amazon, axandu-se obsesiv pe funcții de shopping în cadrul OS-ului propriu. Cei de la Meizu au evoluat mult în ultimii 2 ani, lansând telefoane cu design arătos, prețuri destul de bune și specificații high end. Terminalele lor au ajuns la vârful testelor benchmark și compania dorește să își extindă piața de desfacere în afara Chinei.

Va genera colaborarea celor două un nou brand în gen Xiaomi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×