Smartphone-ul Meizu MX6 ar putea sosi pe piață în două variante diferite

1.113 ori
<b>Smartphone-ul Meizu MX6 ar putea sosi pe piață în două variante diferite</b>Cei de la Meizu lucrează în acest moment și la dezvoltarea smartphone-ului MX6, un telefon ce ar putea poposi pe piață în două variante diferite din punct de vedere hardware. Prima dintre acestea, și totodată cea mai ieftină, ne va oferi un chip de 3 GB

În perioada următoare așteptăm și lansarea smartphone-ului Meizu MX6, telefon despre care aflăm noi informații chiar astăzi. Aparent, se vehiculează existența a două versini diferite pentru acest model, unul care va opta pentrun procesor deca-core MediaTek Helio X20.

Prima variantă va opta pentru 3 GB memorie RAM și 32 GB de stocare, în timp ce modelul Pro ne va întâmpina cu 4 GB memorie RAM la bord, dar și cu 64 GB spațiu intern de stocare. Pe ambele versiuni vom regăsi o cameră foto principală de 20.7 megapixeli cu suport pentru captură video 4K cel mai probabil, și un senzor frontal de 8 megapixeli.

Meizu MX6 va beneficiaz de un display cu rezouție de 1920 x 1080 pixeli, de o baterie de 4000 mAh și de un chip de conectivitate 4G LTE. Nu va lipsi nici cea mai nouă versiune de Flyme OS bazată pe sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Așadar, nu ne mai rămâne decât să aflăm prețurile de comercializare, și data de lansare a noului produs. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×