Alien Rescue Episode 1 pe HTC Sensation XE (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.028 ori
<b>Alien Rescue Episode 1 pe HTC Sensation XE (Video)</b>știți probabil deja că noi la Mobilissimo.ro promovăm jocurile realizate de către romani, printre care se numără și titlul pentru Android Alien Rescue - Episode 1. Creat de echipa timisoreana RomBots Team, acest titlu a fost încercat de mine pe...

știți probabil deja că noi la Mobilissimo.ro promovăm jocurile realizate de către romani, printre care se numără și titlul pentru Android Alien Rescue - Episode 1. Creat de echipa timisoreana RomBots Team, acest titlu a fost încercat de mine pe un HTC Sensation XE, după cum se vede și în clipul de mai jos.

Avem de-a face cu un top down shooter disponibil gratuit în Android Market, care va pune în pielea unui extraterestru care trebuie să își salveze "colegii de specie" și să răpească vaci cu OZN-ul. Echipa din spatele acestui joc este fondată în 2009 în Timișoara și are o experiență deosebită în dezvoltarea de jocuri si aplicații pentru platformele mobile.

în Alien Rescue veți controla un OZN care trage cu proiectile în tancuri, elicoptere, țărani cu puști și vehicule militare de tot soiul. Muzica de fundal este amuzantă și are o tentă country, iar OZN-ul este capabil și să proiecteze o undă de teleportare care atrage vaci, cutii sau extratereștri. Odată ce luați o vacă la bord sau o cutie le puteți arunca spre inamici, ele având potențial exploziv. De asemenea, de îndată ce distrugeți un vehicul inamic, el va putea lăsa în urmă și un pickup, care vă sporește puterea de foc.

în acest joc aveți la dispoziție nu mai putin de 10 arme, printre care rachete, raze laser, mitraliere și altele. Am aflat de acest titlu de la Androider.ro, iar voi îl puteți descărca de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×