Tableta Lenovo ThinkPad scoasă din cutie la Mobilissimo.ro - vine la pachet cu un stylus capacitiv (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.643 ori
<b>Tableta Lenovo ThinkPad scoasă din cutie la Mobilissimo.ro - vine la pachet cu un stylus capacitiv (Video)</b>După ce v-am prezentat imagini hands-on cu tablete de la caravana Lenovo Do Tour cu câteva săptămâni în urmă, iată că revenim cu o astfel de tableta. Este vorba despre Lenovo ThinkPad, un model business de terminal cu ecran mare, furnizat în...

După ce v-am prezentat imagini hands-on cu tablete de la caravana Lenovo Do Tour cu câteva săptămâni în urmă, iată că revenim cu o astfel de tableta. Este vorba despre Lenovo ThinkPad, un model business de terminal cu ecran mare, furnizat în test de către evoMAG.ro. Iată ce am găsit în cutie:

De remarcat faptul că acest device nu vine cu o cutie elegantă, ci cu una din carton, cu avantajul că este cuprinzătoare pentru toate accesoriile incluse. Tableta vine la pachet cu un manual, un încărcător, un adaptor pentru acesta, un cablu microUSB și un stylus capacitiv cu baterie. Tableta Lenovo nu este chiar cea mai ușoară și cea mai subțire testată de noi, dar funcțiile business o scuză.

Lenovo ThinkPad rulează Honeycomb într-o variantă personalizată de producătorul sau, ce include în sfârșit și un sistem eficient de multitasking în Android 3.x. Am remarcat din start că stylusul permite parcă o interacțiune mai bună cu acest gadget, în comparație cu degetele utilizatorului. Cât de business este acest model și cât de performant aflăm în zilele viitoare, așa că rămâneți pe Mobilissimo.ro și pe canalul YouTube pentru o recenzie detaliată.

Pretul minim pentru acest produs este de 2.189 lei la evoMAG.ro, in varianta WiFi de 16 GB.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×