Microsoft va prezenta "ceva important" din domeniul Windows Phone mâine la New York - iată un teaser

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.060 ori
<b>Microsoft va prezenta "ceva important" din domeniul Windows Phone mâine la New York - iată un teaser</b>Mâine este o zi mare pentru Microsoft, care a organizat un eveniment important în New York, la care vor participa membri ai echipei Windows Phone Andy Lees și Joe Belfiore. Se pare că se va petrece ceva și în Herald Square în New York, iar un...

Mâine este o zi mare pentru Microsoft, care a organizat un eveniment important în New York, la care vor participa membri ai echipei Windows Phone Andy Lees și Joe Belfiore. Se pare că se va petrece ceva și în Herald Square în New York, iar un teaser sub forma unui ecran uriaș cu tile-uri Windows Phone a fost deja postat în zonă.

Bănuiesc că acesta este începutul unei campanii masive de promovare pentru terminalele Windows Phone în State, poate chiar cu accentul pe cele Nokia. în ce privește evenimentul de mâine, acesta ar putea marca debutul local al unor smartphone-uri ca Nokia Lumia 800, Lumia 710 și poate și câteva HTC-uri și Samsung-uri noi cu Mango OS la bord. Cu câteva luni în urma ni se promiteau investiții de sute de milioane de dolari în advertising pentru WP7 și telefoanele Nokia cu acest sistem de operare.

E cazul ca mașinăria promoțională Microsoft să se pună în mișcare, la timp pentru a prinde sărbătorile de iarnă. Să vedem cum va răspunde Android acestor provocări, deoarece reclamele Apple le știm deja și sunt clasice.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×