Alimentare wireless pentru telefonul tău, cu ajutorul Încărcătorului LG

Autor:  | Publicat în:  LG 2.547 ori
<b>Alimentare wireless pentru telefonul tău, cu ajutorul Încărcătorului LG</b>LG urmează exemplul celor de la HP/Palm și lansează un nou încărcător, bazat pe tehnologia wireless. Astfel, ca și încărcătorul, LG Wireless Charging Pad WCP-700 este o suprafață care vă va încărca telefonul mobil LG doar dacă îl...

LG urmează exemplul celor de la HP/Palm și lansează un nou încărcător, bazat pe tehnologia wireless. Astfel, ca și încărcătorul HP Touchstone, LG Wireless Charging Pad WCP-700 este o suprafață care vă va încărca telefonul mobil LG doar dacă îl așezați pe aceasta.

Tehnologia folosită este cea de încărcare prin inducție, care elimină nevoia de a folosi demodatele cabluri. Suprafața de încărcare vine cu feedback tactil, vizual și audio, permițându-le utilizatorilor să afle dacă au poziționat cum trebuie telefonul LG și cât timp mai este necesar până la încărcarea completă.

Designul gadgetului este unul slim, fără a depăși prea mult dimensiunea unui handset. LG WCP-700 va sosi pe piață în luna aprilie, la prețul de 69.99 dolari și nu știm deocamdată ce modele de telefoane LG va suporta accesoriul. Avem de-a face cu un dispozitiv ergonomic, care se folosește de faptul că bobinele de inducție sunt construite în deschizăturile bateriei și contactele interne, oferind astfel posibilitatea de încărcare wireless.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×