Alimentare wireless pentru telefonul tău, cu ajutorul Încărcătorului LG

Autor:  | Publicat în:  LG 2.572 ori
<b>Alimentare wireless pentru telefonul tău, cu ajutorul Încărcătorului LG</b>LG urmează exemplul celor de la HP/Palm și lansează un nou încărcător, bazat pe tehnologia wireless. Astfel, ca și încărcătorul, LG Wireless Charging Pad WCP-700 este o suprafață care vă va încărca telefonul mobil LG doar dacă îl...

LG urmează exemplul celor de la HP/Palm și lansează un nou încărcător, bazat pe tehnologia wireless. Astfel, ca și încărcătorul HP Touchstone, LG Wireless Charging Pad WCP-700 este o suprafață care vă va încărca telefonul mobil LG doar dacă îl așezați pe aceasta.

Tehnologia folosită este cea de încărcare prin inducție, care elimină nevoia de a folosi demodatele cabluri. Suprafața de încărcare vine cu feedback tactil, vizual și audio, permițându-le utilizatorilor să afle dacă au poziționat cum trebuie telefonul LG și cât timp mai este necesar până la încărcarea completă.

Designul gadgetului este unul slim, fără a depăși prea mult dimensiunea unui handset. LG WCP-700 va sosi pe piață în luna aprilie, la prețul de 69.99 dolari și nu știm deocamdată ce modele de telefoane LG va suporta accesoriul. Avem de-a face cu un dispozitiv ergonomic, care se folosește de faptul că bobinele de inducție sunt construite în deschizăturile bateriei și contactele interne, oferind astfel posibilitatea de încărcare wireless.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×