Motorola OS sosește În curând? Americanii o iau pe urmele Samsung

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.283 ori
<b>Motorola OS sosește În curând? Americanii o iau pe urmele Samsung</b>Dacă inițial se credea că platforma mobilă dezvoltată intern de Samsung, Bada OS nu va avea succes, terminalele pe care aceasta rulează au fost vândute în milioane de exemplare, semn că piața are în continuare nișe de exploatat. și Motorola...

Dacă inițial se credea că platforma mobilă dezvoltată intern de Samsung, Bada OS nu va avea succes, terminalele pe care aceasta rulează au fost vândute în milioane de exemplare, semn că piața are în continuare nișe de exploatat. și Motorola ar putea să treacă la o inițiativă similară, dacă este să ne luăm după tweetul zvonacului de serviciu, Eldar Murtazin.

Eldar este redactorul șef al faimosului site Mobile Review și deși el publică numeroase zvonuri, nu puține au fost dățile în care informațiile s-au dovedit a fi reale. Continuând speculațiile în tweetul său, redactorul afirmă că Motorola lucrează deja de 4 luni la un OS propriu pentru tablete și telefoane mobile.

Interesant e faptul că Eldar nu crede că această inițiativă va avea succes, ceea ce ne duce cu gândul că el ar fi văzut screenshoturi în premieră cu ideile din spatele acestei platforme. O astfel de mutare ar pune în pericol parteneriatul cu Google al celor de la Motorola și trebuie să ne reamintim că Android i-a scos pe americani dintr-un faliment anunțat oficial cu multe luni în urmă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×