LG înregistrează denumirea UltraWide Mobile+ pentru un terminal cu raport al ecranului de 21:9

1.371 ori
<b>LG înregistrează denumirea UltraWide Mobile+ pentru un terminal cu raport al ecranului de 21:9</b>Descoperim astăzi faptul că sud-coreenii de la LG Electronics tocmai ce au primit un brevet care atestă certificarea denumirii UltraWide Mobile+ - termen ce face referire la o tehnologie prin care raportul 21:9 va fi adus pe un smartphone al viitorului

Agenția americană USPTO a înregistrat de curând denumirea UltraWide Mobile+ ca urmare a unei aplicații depuse de către compania sud-coreeană LG Electronics, detaliu ce poate servi drept indiciu cu privire la faptul că am putea primi un succesor pentru modelul LG BL40 ce era lansat inițial în vara anului 2009. Acesta sosea cu o formă diferită față de celelalte smartphone-uri, și asta pentru că adopta un display cu un raport wide de 21:9.

Brevet LG

Potrivit detaliilor înscrise în documentele asociate brevetului, este vorba despre o tehnologie specială ce va aduce raportul 21:9 pe smartphone-uri, acesta fiind întâlnit de obicei în sălile de cinema, și nicidecum pe un smartphone sau o tabletă. Am putea primi astfel un dispozitiv perfect pentru consumatorii de materiale video, display-ul wide urmând a permite utilizatorilor să observe mai multe detalii din clipul respectiv.

După cum știți, sud-coreenii de la LG au obiceiul de a aduce produse deosebite pe piață, un exemplu fiind și seria de terminale LG VU ce pot fi considerate un soi de predecesor al smartphone-urilor actuale. Cât despre tehnologia despre care am aflat astăzi, este posibil ca aceasta să fie adusă pe un smartphone al viitorului cu display flexibil, compania brevetând deja acest concept anterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×