Allview actualizează software-ul telefonului V1 Viper 16 GB, il aduce la Android 4.4.2

1.446 ori
<b>Allview actualizează software-ul telefonului V1 Viper 16 GB, il aduce la Android 4.4.2</b>Allview a anunțat astăzi lansarea unei noi versiuni de software pentru V1 Viper 16 GB, unul dintre smartphone-urile sale populare. Astfel, handsetul ajunge la versiunea de OS Android 4.4.2, iar sosirea acestui release vine ca urmare a programului de...

Allview a anunțat astăzi lansarea unei noi versiuni de software pentru V1 Viper 16 GB, unul dintre smartphone-urile sale populare. Astfel, handsetul ajunge la versiunea de OS Android 4.4.2, iar sosirea acestui release vine ca urmare a programului de update-uri Allview oferite la timp pe terminalele lor.

Astfel, în ultimele 2 luni, aproape 10 produse au primit actualizarea la o nouă versiune Android. V1 Viper 16 GB, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri Allview a primit actualizarea la KitKat, iar pentru cei care sunt curioși, acest model a fost lansat în iunie 2013 și s-a remarcat printr-un design atrăgător și subțire, cu grosime de doar 7.9 mm. Prin noul update se trece de la Android 4.2.2 la 4.4.2 și se îmbunătățește viteza de operare a terminalului, plus se remediază buguri și apar opțiuni că Screen Off and Lock, System Manager, Compass și Weather.

Actualizarea se realizează ”over the air” printr-un updater aflat pe telefon (procedura o aflați de aici). Allview a promis și un program mai amplu de actualizări, care va aduce cele mai noi versiuni Android pe modele ca X2 Soul, Viper I, Viper E, A5 Quad, A6 Quad, P7 Seon și E2 Living. Android 4.4  KitKat aduce și o aplicație pentru management mai eficient al resurselor, inclusiv curățare de memorie, optimizator energie și administrare aplicații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×