Apple primește un nou brevet ce face referire la un device cu display transparent

467 ori
<b>Apple primește un nou brevet ce face referire la un device cu display transparent</b>Deși nu este prima oară când auzim despre dorința producătorilor de a lansa pe piață device-uri cu display-uri transparente, iată că astăzi, cei de la patentlyapple.com ne aduc la cunoștiință faptul că Apple a primit de curând un brevet...

Deși nu este prima oară când auzim despre dorința producătorilor de a lansa pe piață device-uri cu display-uri transparente, iată că astăzi, cei de la patentlyapple.com ne aduc la cunoștiință faptul că Apple a primit de curând un brevet pentru o aplicație ce se referă la panou transparent ce poate afișa imagini.

Din informațiile dezvăluite de acest brevet, aflăm că invenția Apple se referă la o metodă și un sistem de afișare a imaginilor pe un display transparent ce este integrat într-un device electronic. Astfel, acest dispozitiv ar putea include unul sau mai multe panouri, cât și circuite flexibile pentru conectarea cu restul componentelor electronice.

Apple primește un nou brevet ce face referire la un device cu display transparent

Prin utilizarea unui astfel de sistem de display-uri se poate crea o viziune asupra mediului înconjurător ce poate fi văzut exact ca printr-o fereastră prin intermediul unui device mobil. Cu toate că brevetul în cauză a fost obținut de Apple, va mai dura mult până un astfel de produs va ajunge a fi realitate. Voi ce tehnologie a viitorului ați aprecia la un smartphone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×