Allview aduce extra opţiuni de înfrumuseţare pe telefoanele Soul X5, inclusiv video: Body Beauty

758 ori
<b>Allview aduce extra opţiuni de înfrumuseţare pe telefoanele Soul X5, inclusiv video: Body Beauty</b>Pentru că se apropie Valentine's Day, 1 martie şi 8 martie, Allview vine cu un update menit mai degrabă pentru sexul frumos. E vorba despre o extindere a conceptului de înfrumuseţare pe telefoanele braşovenilor din gama Soul X5

Pentru că se apropie Valentine's Day, 1 martie şi 8 martie, Allview vine cu un update menit mai degrabă pentru sexul frumos. E vorba despre o extindere a conceptului de înfrumuseţare pe telefoanele braşovenilor din gama Soul X5. Mai precis vorbim despre un upgrade de cameră, la opţiuni Beauty la capitolul foto şi video, inclusiv la nivel de elemente corporale.

Allview

Folosind inteligența artificială, terminalele Allview vor crea un concept nou, Body Beauty. Întregul corp va fi înfrumuseţat atunci când este surprins de cameră frontala. Telefoanele pe care se aplică noutatea sunt Allview Soul X5 Pro, Soul X5 şi Soul X5 Style. Dispar imperfectiunile tenului şi ale pielii în general şi se va putea netezi pielea, albi şi subţia fata. De asemenea se pot mari ochii. 

Allview

Un aspect inedit e faptul că pe lângă opţiunile Beauty din zona Foto, avem şi unele în zona Video. Gama Soul X5 primeşte opţiunea Video Body Beauty, pentru camera frontală. Folosind un sistem de procesare complexă cu AI în timp real, terminalele realizează înfrumuseţarea feţei şi corpului în timpul capturii video.

Există şi funcţionalitatea Group Selfie, care identifică un grup mai mare de persoane şi sugerează trecerea la selfie panoramic. Astfel încap mai mulţi prieteni în cadru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×