MWC 2019 aduce o ofensivă contra Huawei, americanii încercând să convingă lumea să nu cumpere echipamente 5G de la chinezi

1.944 ori
<b>MWC 2019 aduce o ofensivă contra Huawei, americanii încercând să convingă lumea să nu cumpere echipamente 5G de la chinezi</b>Ofensiva americană contra Huawei continuă, iar următoarea etapă va fi la MWC 2019. Huawei a ales să nu îşi lanseze telefoanele flagship P30 la MWC, preferând un eveniment la Paris. În Barcelona va aduce doar pliabile şi modele 5G

Ofensiva americană contra Huawei continuă, iar următoarea etapă va fi la MWC 2019. Huawei a ales să nu îşi lanseze telefoanele flagship P30 la MWC, preferând un eveniment la Paris. În Barcelona va aduce doar pliabile şi modele 5G. Se pare că delegaţia SUA şi-ar fi crescut numărul special pentru a lupta cu chinezii.

Americanii vor face lobby pentru echipamente 5G Cisco, Ericsson şi Nokia, descurajând potenţialii parteneri Huawei de a cumpăra echipamente 5G de la aceştia. În ultimele luni am văzut tot mai multe ţări, dar şi UE ca un întreg luând în calcul renunţarea la parteneriatul cu Huawei pentru echipamente 5G. Şi Vodafone ar dori să evite colaborarea cu chinezii pe câteva pieţe.

Germania a dat semne recent că nu ar avea încredere în creatorul lui Mate 20 Pro. Mobile World Congress nu e doar prilejul ideal să prezinţi telefoane şi echipamente inovatoare, ci şi să formezi parteneriate şi alianţe, să îţi creşti reputaţia. Anul trecut Huawei a prins contracte bune, cu Bouygues Telecom din Franţa, dorind să facă din Bordeaux primul oraş cu teste 5G.

Pentru MWC 2019, Huawei a pregătit un smartphone pliabil 5G şi va realiza o prezentare a sa împreună cu reprezentanţi Vodafone Group. SUA va trimite oficiali FCC, secretari de stat pe zona de economie, un fost oficial CIA şi mulţi alţii. Pe hârtie SUA joacă rolul de garant al securităţii rețelor 5G, dar în realitate probabil e acolo să facă contra-lobby la Huawei.

Dacă potenţiali parteneri vor "mușca" rămâne de văzut.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×