Allview anunţă noul ecran Full View pentru telefoanele din Seria X, cu muchii ultra înguste

2.272 ori
<b>Allview anunţă noul ecran Full View pentru telefoanele din Seria X, cu muchii ultra înguste</b>Allview continuă teaserele pentru Seria X pe care ne-o propune în 2019. De această dată compania braşoveană vrea să concureze de la egal cu marii producători smartphone şi astăzi aflăm mai multe despre ecranele speciale pregătite

Allview continuă teaserele pentru Seria X pe care ne-o propune în 2019. De această dată compania braşoveană vrea să concureze de la egal cu marii producători smartphone şi astăzi aflăm mai multe despre ecranele speciale pregătite pentru flagshipurile noi.

Viitorul flagship central din Seria X primeşte un teaser vizual, care ne indică faptul că are muchii ultra înguste, aproape invizibile. Ni se promite un ecran Full View aici, cu raport crescut screen to body. Panoul folosit este unul 19.5:9, iar viitorul telefon va mări suprafaţa de interacţiune cu 20% faţă de precedentele modele Allview.

În 2018, Allview a oferit experienţe superioare de cameră, cu captură low light mai bună şi AI, plus abordarea pe bază de breton şi Face ID rapid pentru deblocare facială. Următorul pas implică un ecran extins, care scapă chiar şi de celebrul "breton". Allview afirma că va folosi noua tehnologie chip on film, pentru a reduce până şi bărbia telefonului cu 1.5 mm, ducând-o la grosimea muchiilor laterale.

Astfel se va obţine un telefon cu diagonală de 6.4 inch într-un corp bun pentru un device de 5.5 inch. Judecând după teaserele trecute ar trebui să vedem noul tip de decupaj pentru camera selfie inaugurat de Samsung Galaxy A8s şi Huawei Honor View 20, cel "forat" în ecran. Ni se promi şi funcţii AI, Machine Learning şi gaming. Nu m-ar mira să vedem un procesor Helio P90 la interior sau poate chiar o surpriză marca Snapdragon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×