Allview Alldro Speed S, tableta nouă cu soluție navigationala Ndrive la pachet

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.701 ori
<b>Allview Alldro Speed S, tableta nouă cu soluție navigationala Ndrive la pachet</b>Allview a anunțat astăzi un parteneriat cu furnizorul de soluții navigaționale GPS Ndrive, care își va oferi produsul pe tableta Alldro Speed S. Noua tableta Allview vine cu receptor GPS și soluția Ndrive la pachet, cu hărți detaliate și...

Allview a anunțat astăzi un parteneriat cu furnizorul de soluții navigaționale GPS Ndrive, care își va oferi produsul pe tableta Alldro Speed S. Noua tableta Allview vine cu receptor GPS și soluția Ndrive la pachet, cu hărți detaliate și facilități speciale.

Totodată Allview anunța și că telefoanele și tabletele lansate din luna august vin cu Office Suite Viewer preinstalat. Cu această aplicație utilizatorii de produse Allview pot vizualiza documente, prezentări, grafice și arhive care conțin fișiere de tip Office. Revenind la Ndrive, acesta permite localizarea și direcționarea pas cu pas, atât on cât și offline, folosind noi hărți de la furnizorul TeleAtlas. Tableta Allview Alldro Speed S vine la pachet cu softul de navigație Ndrive, hărți pentru întreaga Europă și accesorii la pachet, precum suport pentru parbriz și încărcător de mașină.

Terminalul rulează Android 4.0 ICS și costă 699 lei, cu tot cu Ndrive și hărți Full Europe. Allview Alldro Speed S măsoară 9 mm în grosime, cântărește 330 de grame și vine cu un display TFT LCD de 7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli și aspect 16:9. Tableta oferă și 4 GB spațiu de stocare, 512 MB RAM DDR3, slot microSD și un procesor Cortex A8 de 1.2 GHz, plus GPU Mali 400 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×