Evolio Evotab Fun unboxing - scoatem din cutie nouă tableta Evolio; Vine cu accesorii auto! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Evolio 4.396 ori
<b>Evolio Evotab Fun unboxing - scoatem din cutie nouă tableta Evolio; Vine cu accesorii auto! (Video)</b>Cu doar câteva săptămâni în urma Evolio anunța lansarea tabletei Evotab Fun și iat-o pe această acum în teste la Mobilissimo.ro. Evotab Fun costă 629 lei la eMAG.ro în varianta de 8 GB și parte de un unboxing în clipul de mai jos. La prețul...

Cu doar câteva săptămâni în urma Evolio anunța lansarea tabletei Evotab Fun și iat-o pe această acum în teste la Mobilissimo.ro. Evotab Fun costă 629 lei la eMAG.ro în varianta de 8 GB și parte de un unboxing în clipul de mai jos. La prețul de 649 lei puteți avea tableta cu harta României instalată (Mireo GPS), dar mai multe detalii aflați mai jos.

Evolio Evotab Fun vine cu un procesor Boxchip A10 de 1 GHz, GPU Mali 400 de 400 MHz și 1 GB RAM DDR3. Avem parte și de un slot microSD, iar sistemul de operare al tabletei este Android 4.0. Dacă vi se pare cunoscut acest model, ei bine vi l-am prezentat într-un preview sub formă de prototip cu ceva vreme în urmă, atunci când tableta nu primise nici măcar nume oficial. Avem de-a face aici cu un device cu ecran de 7 inch, cu rezoluție de 800 x 489 pixeli, transmițător FM, GPS și port HDMI.

Evolio Evotab Fun unboxing

Tableta vine la pachet cu încărcător normal, încărcător pentru mașină, cablu USB și accesorii pentru montarea mai ușoară pe bordul mașinii, așa cum se vede și în unboxing. Terminalul cântărește 330 de grame, măsoară 9.5 mm în grosime și are un design plăcut și destul de slim. Cu mai multe detalii, în special despre aspectul navigațional revenim într-o recenzie completă în curând!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×