Microsoft Surface pentru Windows RT și Windows 8 Pro - primele detalii

1.699 ori
<b>Microsoft Surface pentru Windows RT și Windows 8 Pro - primele detalii</b>Dis-de-dimineață la 1.30 - ora României - au fost prezentate două tablete în Los Angeles de către Microsoft. Acestea vor fi vândute sub logo-ul companiei, un fel de seria Nexus pentru tablete al gigantului american. &nbsp; Să vedem datele hardware...

Dis-de-dimineață la 1.30 - ora României - au fost prezentate două tablete în Los Angeles de către Microsoft. Acestea vor fi vândute sub logo-ul companiei, un fel de seria Nexus pentru tablete al gigantului american.

Să vedem datele hardware pentru cele două tablete ce vor debuta la o distanță de trei luni una dea cealaltă. Prima va fi Microsoft Surface cu Windows RT destinat procesoarelor ARM, au ales să dezvolte device-ul pe Tegra 3. A doua - Microsoft Surface cu Windows 8 Pro va sosi mai târziu și va aduce procesoare din seria Ivy Bridge, din cele destinate ultrabook-urilor.

Tablete
Date tehnice
Microsoft Surface cu Windows RTMicrosoft Surface cu Windows 8 Pro
Ecran10.6 inch10.6 inch
RezoluțieHDfull HD
ProcesorTegra 3 quad coreDin seria Intel Ivy Bridge
Memorie32 sau 64 GB64 sau 128 GB
Sistem de operareWindows RTWindos 8 Pro
ConectivitatemicroSD, USB 2.0, Wi-Fi, micro HD video, 2 x 2 MIMOmicroSD, USB 3.0, Wi-Fi, Mini DisplayPort,  2 x 2 MIMO
Greutate676 gr.903 gr.
Grosime9.3 mm13.5 mm
PrețSimilar cu al altor tablete cu Windows RTSimilar cu al ultrabook-rilor cu Ivy Bridge
DisponibilitateDin toamna lui 2012Din iarna 2012 - 2013

Ambele sunt fabricate din magneziu și asta le dă o rigiditate sporită. Au adus și două elemente noi: Touch Cover și Type Cover. Protecția tabletelor se transformă la nevoie în tastatură qwerty fizică.

Ce părere aveți de tabletele Microsoft?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×