Allview anunta lansarea tabletei Alldro 3 Speed Duo HD

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.473 ori
<b>Allview anunta lansarea tabletei Alldro 3 Speed Duo HD</b>Allview a anuntat astazi o noua tableta de buget, Alldro 3 Speed Duo HD, un terminal cu procesor dual core si Android 4.1 Jelly Bean la bord. Tableta este descrisa drept un device pentru persoanele active si poate fi admirata mai jos. &nbsp; Alldro 3...

Allview a anuntat astazi o noua tableta de buget, Alldro 3 Speed Duo HD, un terminal cu procesor dual core si Android 4.1 Jelly Bean la bord. Tableta este descrisa drept un device pentru persoanele active si poate fi admirata mai jos.

Alldro 3 Speed Duo HD foloseste un CPU dual core Cortex A9 de 1.5 GHz, vine cu Bluetooth, 16 GB memorie interna si este dotata cu un display de 9.7 inch. Terminalul foloseste 1 GB RAM si se poate conecta la un modem 3G cu ajutorul unui cablu OTG. In plus, gadgetul are si port mini HDMI, jack audio de 3.5 mm si port micro USB. Tableta soseste in magazine la pretul de 799 lei.

Mai aflati si ca acest terminal dispune de GPU Mali 400 MP2, iar ecraul sau este un LCD cu rezolutie de 1024 x 768 si aspect 4:3. Gadgetul cantereste 572.7 grame si masoara 9.8 mm in grosime. Avem parte si de stocare microSD si de doua camere de 2 MP (frontala si in spate) pe noul model Allview, pe care il asteptam cu nerabdare in teste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×