CES 2019: Samsung aduce suport pentru aplicaţii Google în Bixby și anunţă când vine telefonul său 5G

1.027 ori
<b>CES 2019: Samsung aduce suport pentru aplicaţii Google în Bixby și anunţă când vine telefonul său 5G</b>Samsung a făcut câteva anunţuri legate de AI şi gadgeturi inteligente la CES 2019, surprinzând prin deschiderea lui Bixby către soluţiile Google. Aflăm că asistentul virtual al companiei va primi suport pentru integrare cu aplicaţii Google

Samsung a făcut câteva anunţuri legate de AI şi gadgeturi inteligente la CES 2019, surprinzând prin deschiderea lui Bixby către soluţiile Google. Aflăm că asistentul virtual al companiei va primi suport pentru integrare cu aplicaţii Google.

Asta deşi Google are propriul asistent virtual rival cu Bixby, Google Assistant. Prin Bixby veţi putea controla aplicaţii Google precum Maps, Gmail, Drive poate chiar Google Home. Bixby va mai fi integrat şi pe televizoarele QLED din 2019, dar şi pe boxele inteligente, electrocasnicele interconectate şi platforma robotică.

Samsung

Bixby a primit şi integrare cu iHeartRadio cu această ocazie. Samsung a actualizat şi suita Family Hub, dar a oferit şi un upgrade la nivel de Digital Cockpit pentru vehicule, realizat în colaborare cu Harman. Compania a prezentat şi o serie de platforme pentru roboţi, precum Samsung Bot Care, Bot Air, Bot Retail şi GEMS.

Un moment important a fost cel în care Samsung a promis că va lansa primul său smartphone 5G în prima jumătate a lui 2019. Pentru acest proiect a colaborat cu operatorii din Statele Unite, deci vizează acea piaţă. Nu m-ar mira ca Samsung să fi colaborat cu acei operatori şi la nivel de infrastructură şi echipament 5G. 

Cât despre Bixby, el are nevoie de un upgrade serios dacă vrea să concureze cu Alexa sau Google Assistant. Nici măcar versiunea 2.0 care teoretic a sosit anul trecut nu impresionează deosebit ca viteză, umanitate a răspunsurilor sau număr de comenzi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×