Lenovo îşi creşte producţia de telefoane de 10 ori la anul, pentru început în India

814 ori
<b>Lenovo îşi creşte producţia de telefoane de 10 ori la anul, pentru început în India</b>Aflăm la început de săptămână câteva detalii despre planurile Lenovo pentru anul 2019. Astfel, descoperim că firma chineză plănuiește creșterea producției de telefoane de 10 ori comparativ cu cea din momentul de față, India fiind

După ce în ultimii ani s-a tot duelat cu HP pentru titlul de producător de PC-uri numărul 1, Lenovo a avut câştig de cauză în ultimul trimestru şi acum investeşte profitul în zona Mobile. Ca atare a anunţat că îşi va înzeci capacitatea de producţie smartphone în 2019 pentru început în India.

Se va ajunge astfel la 1 milion de handseturi produse pe lună în anul ce urmează. În acest moment Lenovo produce 100.000 de unităţi pe lună la fabricile din India, dar planurile de viitor sunt ambiţioase. Promisiunea a venit în cadrul unui discurs ţinut în a doua cea mai populată ţară din lume, de către preşedintele Lenovo Group, Edward Chang. Trebuie subliniat că aceste planuri nu includ şi modelele Motorola, ci doar pe cele Lenovo.

Lenovo a încheiat recent un parteneriat cu Flipkart, retailer indian, care a promis că va vinde 6-7 milioane handseturi in perioada următoare. Lenovo şi-a exprimat şi dorinţa de a fi mai activă pe piaţa Internet of Things şi a promis că va lansa un flagship nou până la finalul primului trimestru din 2019. Din câte ştiu în ultimii ani Lenovo nu prea a mai pus accent pe telefoanele proprii, alegând să se concentreze pe cele Moto.

Se pare că ar reveni la abordarea duală judecând după această nouă strategie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×