Allview ascultă sfaturile venite din online și adoptă procesoarele Qualcomm pe terminalele sale din seria Soul X

979 ori
<b>Allview ascultă sfaturile venite din online și adoptă procesoarele Qualcomm pe terminalele sale din seria Soul X</b>Suntem și noi printre cei care am solicitat de nenumărate ori procesoare Qualcomm pe telefoanele Allview și deși nu ar fi o noutate absolută, Allview X1 Xtreme fiind unul dintre telefoanele cu Snapdragon lansate de compania brașoveană în trecut, memoria..

Suntem și noi printre cei care am solicitat de nenumărate ori procesoare Qualcomm pe telefoanele Allview și deși nu ar fi o noutate absolută - Allview X1 Xtreme fiind unul dintre telefoanele cu Snapdragon lansate de compania brașoveană în trecut - memoria colectivă asociază Allview cu cipseturile Mediatek. Iată că azi, prin intermediul unui teaser primit pe adresa redacției, aflăm că Allview are de gând să adopte tehnologia Qualcomm pe telefoanele sale din seria X Soul în 2020.

Vă reamintesc că recent Allview a anunțat și notebook-ul Allbook Q, care de asemenea vine cu procesor Qualcomm (Snapdragon 835), dispozitiv ce poate fi cumpărat deja de pe site-ul Allview (preț și specificații aici).

Personal consider că este o manevră inteligentă din pareta Allview, sper însă ca acest lucru să nu se arate negativ prin prisma prețurilor afișate la vânzare de viitoarele telefoane ale seriei Soul X. Brașovenii trebuie să fie atenți la concurență, la dotările telefoanelor concurente și la prețurile practicate în ansamblu.

Trebuie să remarc totuși un lucru și anume că procesoarele Mediatek trebuie privite cu alți ochi odată cu apariția Helio P70Helio G90T sau recent anunțatul Dimensity 1000 5G, cu conectivitate 5G. Acestea sunt deja la un nivel comparabil cu ce oferă Qualcomm și orice telefon dotat cu aceste cipseturi, e bun de cumpărat.

Revenind la anunțul Allview de astăzi, mă aștept și la un suport software și actualizări de sistem mai dese/ mai rapide, asta și datorită suportului mai consitent dat de producătorul de procesoare american.

Între timp testăm Allview Viva Home și vă dau și eu ca teaser această informație: e ceea ce trebuie să fie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×