Allview pregătește lansarea unui notebook cu procesor Qualcomm la bord, destinat celor aflați mereu în mișcare

1.140 ori
<b>Allview pregătește lansarea unui notebook cu procesor Qualcomm la bord, destinat celor aflați mereu în mișcare</b>Pe lângă update-ul major pregătit pentru asistentul vocal AVI, cei de la Allview mai au și alte surprize în program pentru această vară după cum aflăm chiar astăzi. Prin intermediul unui teaser descoperim că viitorul produs al brașovenilor

Pe lângă update-ul major pregătit pentru asistentul vocal AVI, cei de la Allview mai au și alte surprize în program pentru această vară după cum aflăm chiar astăzi. Prin intermediul unui teaser descoperim că viitorul produs al brașovenilor nu va fi un smartphone și nici smartwatch, ci un laptop în toată regula.

Din imaginea dezvăluită ne dăm seama că avem de-a face cu un notebook ce adoptă platforma Windows on ARM și totodată un procesor Qualcomm la bord. Nu știm exact la ce procesor s-au gândit cei de la Allview, dar ultimul lansat pe piață creat pentru laptop-uri este Snapdragon 8cX, soluție dezvăluită în cadrul MWC 2019 despre care v-am vorbit aici.

Tot pe seama teaser-ului putem admira design-ul acestui produs, remarcându-se prin muchii foarte înguste pe 3 laturi ale panoului frontal în jurul ecranului. Ni se promite eficiență, mobilitate și o autonomie de durată. Laptop-ul va oferi slot SIM și astfel vom putea accesa internetul de oriunde și oricând optând pentru un SIM de date și reducând dependența de conexiunile Wi-Fi.

Așteptăm curând noi materiale teaser pentru a afla când vine debutul acestui notebook! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×