Allview Viva Home Unboxing: cea mai mare tabletă pe care am pus mâna, bună pentru bucătărit şi seriale (Video)

2.544 ori
<b>Allview Viva Home Unboxing: cea mai mare tabletă pe care am pus mâna, bună pentru bucătărit şi seriale (Video)</b>După atâtea telefoane testate, uneori şi ceasuri şi gadget-uri inedite, acum trecem la o mega tabletă. E vorba despre Allview Viva Home, de departe cea mai mare tabletă care a ajuns la Mobilissimo.ro

După atâtea telefoane testate, uneori şi ceasuri şi gadget-uri inedite, acum trecem la o mega tabletă. E vorba despre Allview Viva Home, de departe cea mai mare tabletă care a ajuns la Mobilissimo.ro. A fost lansată în iulie 2019 şi dacă la debut era 1099 lei, acum costă 899 lei. Avem detalii şi un unboxing mai jos.

Mi se pare un dispozitiv ideal pentru pus în bucătărie, ţinând la îndemână tutoriale video de gătit. E bun şi pentru vizionat seriale pe Netflix sau HBO GO pe canapea. În plus, vă puteţi şi juca alături de cei mici, sau să le puneţi aplicaţii şi video-uri educaţionale. Tableta cu diagonală de 17.3 inch vine într-o cutie de mari dimensiuni, în care se află manualul, încărcătorul cu conector proprietar, un cablu USB şi o telecomandă cu dongle. Telecomanda are nevoie de baterii AAA.

Allview Viva Home Unboxing

În mod interesant aceasta telecomandă are şi control vocal şi funcţie de air mouse, iar dongle-ul sau se conectează la tableta via port USB. Allview Viva Home este o tabletă uriaşă, masivă, cu talie de 19.5 mm şi greutate de 2 kilograme. Nu e neapărat portabilă, ci mai degrabă bună de mutat prin casă, din cameră in cameră. Are un suport solid în spate, rabatabil şi pe care o veţi propti pentru ore lungi de vizionare de filme şi de ce nu, un eventual apel video cu rudele din străinătate.

Allview Viva Home Unboxing

Vine cu un ecran IPS LCD de 17.3 inch, cu rezoluţie Full HD şi la interior are un procesor quad core tactat la 1.5 GHz, plus 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Are şi slot microSD, iar în spate găsim două difuzoare puternice şi o grămadă de conectori. Avem şi jack audio, port mini HDMI, 2 porturi USB 2.0 şi un USB 3.0. Rulează Android 9.0 Pie într-o versiune destul de aerisită şi stock, iar la bord mai avem şi GPS.

Allview Viva Home Unboxing

Pentru videoconvorbiri avem o cameră de 2 MP, iar pe partea de conectivitate wireless există Bluetooth 4.0 şi WiFi a/b/g/n. Bateria este o unitate de 5000 mAh Li-Po de 7.6V, iar încărcătorul este unul de 12 V. Pe hârtie avem listată o autonomie de 265 de minute. Allview Viva Home are şi aportul asistentului virtual AVI, dar suportă şi Google Assistant, pentru comenzi vocale când ai mâinile murdare în bucătărie şi găteşti.

Allview Viva Home Galerie foto Unboxing

Încă o sarcină la care ar fi bună tableta este monitorizarea fluxului video de la camerele tale de securitate. Am înţeles că are şi o aplicaţie Jamboard, prin care desenezi şi te joci alături de cel mic. Mi se pare un dispozitiv multimedia bun ca ecran secundar şi e mai aproape de un TV portabil decât de o tabletă clasică. Revenim cu review!

Allview Viva Home, prețuri actualizate:

Allview Viva Home Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×