Allview își lansează noul site înainte de show-ul Mobile World Congress 2015; iată cum arată acesta

Autor:  | Publicat în:  Allview 880 ori
<b>Allview își lansează noul site înainte de show-ul Mobile World Congress 2015; iată cum arată acesta</b>&Icirc;n așteptarea show-ului Mobile World Congress 2015, brașovenii de la Allview au dezvăluit astăzi noul design al site-ului allview.ro, platformă pe care regăsim cele mai noi informații despre device-urile comercializate, prețul produselor,...

În așteptarea show-ului Mobile World Congress 2015, brașovenii de la Allview au dezvăluit astăzi noul design al site-ului allview.ro, platformă pe care regăsim cele mai noi informații despre device-urile comercializate, prețul produselor, cât și detalii referitoare la garanție sau procesul de update.

Pe lângă update-urile de ordin estetic, remarcăm acum și introducerea unei secțiuni de sortare a dispozitivelor după mai multe criterii, cum ar fi prețul, tipul de procesor integrat, diagonala display-ului, sau sistemul de operare prezent pe smartphone/tabletă. Totodată, este prezentă și secțiunea noutăți unde vom găsi ultimele smartphone-uri și tablete lansate pe piață.

Allview își lansează noul site înainte de show-ul Mobile World Congress 2015; iată cum arată acesta

După cum am aflat dintr-o serie de teasere, Allview ne pregătește 2 telefoane pentru MWC 2015, mai precis un model cu senzor de amprente din gama Sign, și un altul ce va rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×