Allview lansează cea mai accesibilă tabletă quad-core, modelul Viva Q7 Life

2.824 ori
<b>Allview lansează cea mai accesibilă tabletă quad-core, modelul Viva Q7 Life</b>Se pare că brașovenii de la Allview au lansat în cursul zilei de astăzi o nouă tabletă, este vorba despre Viva Q7 Life, ce se presupune a fi cea mai accesibilă tabletă care dispune de un procesor quad-core. Aflăm și faptul că posesorii de...

Se pare că brașovenii de la Allview au lansat în cursul zilei de astăzi o nouă tabletă, este vorba despre Viva Q7 Life, ce se presupune a fi cea mai accesibilă tabletă care dispune de un procesor quad-core. Aflăm și faptul că posesorii de tablete City+ și City Life vor avea posibilitatea de a-și upgrada produsul Dual Core la versiunea quad-core.

Potrivit celor de la Allview, tableta Viva Q7 Life a obținut peste 20.000 de puncte în cadrul testului AnTuTu Benchmark, lucru care atestă performanța oferită de procesorul quad-core de 1 GHz. Aveastă tabletă cântărește 402 grame, măsoară doar 7.5 mm în grosime și dispune de un display de 7 inch cu rezoluție 1024x600 pixeli. Lista de specificații continuă cu o placă video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă și posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 32 GB.

Viva Q7 Life

Avem la dispoziție Wifi, redare flux video 4K, o cameră frontală de 0.3 megapixeli și o baterie de 3000 mAh. Upgrade-ul hardware pentru modelele City+ și City Life va fi disponibil din luna decembrie. Prețul lui Viva Q7 Life este de 529 lei și poate fi achiziționată din magazinele partenere în două variante de culoare, alb sau negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×