Orange și Visa lansează Orange Cash, o metodă inovatoare de plată

1.129 ori
<b>Orange și Visa lansează Orange Cash, o metodă inovatoare de plată</b>Visa Europe și operatorul de telefonie Orange au anunțat astăzi un parteneriat strategic și un serviciu numit Orange Cash. Acesta va fi lansat inițial în Franța și va permite posesorilor de smartphone-uri cu NFC care sunt clienți Orange să...

Visa Europe și operatorul de telefonie Orange au anunțat astăzi un parteneriat strategic și un serviciu numit Orange Cash. Acesta va fi lansat inițial în Franța și va permite posesorilor de smartphone-uri cu NFC care sunt clienți Orange să efectueze plăti contactless.

Orange Cash este o soluție administrată în tandem cu Wirecard Card Solutions, membru Visa Europe. Folosind acest serviciu de plată, clienții vor putea plăti pentru bunuri și servicii folosindu-și terminalul mobil, iar lansarea vine pe fondul unei creșteri a numarului terminale care accepta plăti contactless cu 50% în 6 luni. Evident e vorba despre piața franceză aici și din câte știu în România una dintre firmele care acceptă astfel de plată este KFC.

Pentru a accesa serviciul Orange va fi nevoie și de o aplicație specială Orange Cash, cu ajutorul căreia veți putea transfera fonduri în contul preplătit Orange Cash cu cardul de debit, credit sau preplătit. Dacă veți cumpăra de peste 20 de euro, tranzacția va fi autorizată folosind un cod special de autentificare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×