Allview lansează P5 Symbol, primul smartphone din portofoliu ce beneficiază de stilou digital

2.246 ori
<b>Allview lansează P5 Symbol, primul smartphone din portofoliu ce beneficiază de stilou digital</b>Se pare că brașovenii de la Allview lansează device după device, de data aceasta ei au pregătit Allview P5 Symbol, acesta fiind primul smartphone din gamă ce vine cu un stilou digital. Noul terminal este echipat cu un procesor dual-core de 1.2 GHz...

Se pare că brașovenii de la Allview lansează device după device, de data aceasta ei au pregătit Allview P5 Symbol, acesta fiind primul smartphone din gamă ce vine cu un stilou digital. Noul terminal este echipat cu un procesor dual-core de 1.2 GHz și dispune de un display ce măsoară 4.63 inch.

Telefonul mai integrează o memorie internă de 4 GB, 512 MB RAM, o cameră foto principală de 5 megapixeli și una secundară de 0.3 megapixeli. Avem la dispoziție și o serie de aplicații ca: Office Suite Viewer, Bit Defender, Doodle, Memo, Movie Studio, Notepad, Picture Edit și OTA Update. Allview P5 Symbol cântărește 147 grame și măsoară 10.9 mm în grosime.

Allview lansează P5 Symbol, primul smartphone ce beneficiază de stilou digital

Lucian Peticilă, General Manager Allview declară: “P5 Symbol se adresează în special celor care își doresc un device deosebit, care să-i surprindă mereu prin funcțiile sale ingenioase și să le stimuleze creativitatea. în premieră pentru Allview, noul smartphone este dotat cu o tehnologie specială de touchscreen care permite scrierea cu pen-ul și cu un stylus digital din fibră de carbon de înaltă densitate, care reprezintă o inovație în domeniu”.

Stiloul digital din fibră de carbon este inserat într-un compartiment special prevăzut în corpul telefonului. Acesta oferă o interacțiune plăcută cu touchscreen-ul, astfel se poate scrie sau desena pe ecranul smartphone-ului ca și cum ai avea în față o coală de hârtie. Allview P5 Symbol va fi disponibil pe Allview.ro și în magazinele partenere la prețul de 699 lei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×