Allview lansează smartphone-ul V2 Viper i; telefon entry-level cu display HD și preț de 499 lei

Autor:  | Publicat în:  Allview 966 ori
<b>Allview lansează smartphone-ul V2 Viper i; telefon entry-level cu display HD și preț de 499 lei</b>Un nou smartphone ce se alătura astăzi gamei de terminale V2 Viper, este și modelul Allview V2 Viper i, telefon din categoria entry-level ce ne rezervă surprize plăcute. Telefonul este adresat tinerilor &icirc;n special, sosind &icirc;n 6 nuanțe...

Un nou smartphone ce se alătura astăzi gamei de terminale V2 Viper, este și modelul Allview V2 Viper i, telefon din categoria entry-level ce ne rezervă surprize plăcute. Telefonul este adresat tinerilor în special, sosind în 6 nuanțe diferite de culoare după cum urmează: alb, negru, roșu, albastru, verde, și galben.

Printre dotările sale hardware regăsim un display HD IPS de 5 inch (1280 x 720 pixeli), panou protejat de sticlă DragonTrail Glass, un procesor quad-core de 1.3 GHz, un chip grafic Mali 400 și 1 GB memorie RAM. La capitolul stocare avem la dispoziție 16 GB memorie internă și slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Allview V2 Viper i

Allview V2 Viper i ne oferă sunet DTS, o cameră foto principală de 5 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli, și o baterie de 2000 mAh ce vine cu tehnologia Extreme Power Saving Mode. Ca și sistem de operare, primim Android 5.1 Lollipop însoțit de o interfață customizată de Allview.

Allview lansează smartphone-ul V2 Viper i; telefon entry-level cu display HD și preț de 499 lei

Acest terminal vine cu suport 3G, port microUSB v2.0, WiFi, Bluetooth 4.0 și un jack audio de 3.5 mm. Pentru moment, Allview V2 Viper i este disponibil doar la pre-comandă pentru un preț de doar 499 lei. Livrările către clienți vor începe din data de 10 decembrie 2015. Puteți plasa o comandă de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×