UMi Rome, cel mai ieftin device cu 3 GB RAM, primește un scurt hands-on (Video)

Autor:  | Publicat în:  UMI 1.244 ori
<b>UMi Rome, cel mai ieftin device cu 3 GB RAM, primește un scurt hands-on (Video)</b>&Icirc;n urmă cu doar două zile, compania chineză UMi anunța lansarea phablet-ului UMi Rome, cel mai accesibil terminal cu 3 GB memorie RAM de pe piață. Astăzi vedem și un scurt clip hands-on cu telefonul ce este &icirc;ntors pe mai toate...

În urmă cu doar două zile, compania chineză UMi anunța lansarea phablet-ului UMi Rome, cel mai accesibil terminal cu 3 GB memorie RAM de pe piață. Astăzi vedem și un scurt clip hands-on cu telefonul ce este întors pe mai toate părțile pentru a ne face o idee cu privire la design-ul său.

Așa cum observam încă din imaginile teaser dezvăluite de producător, UMi Rome adoptă un spate cu margini curbate exact ca și Galaxy Note 5, dar și o poziționare a camerei foto similare. Partea frontală este totuși diferită de cea a phablet-ului Samsung, oferind butoane capacitive de control sub display și margini rotunjite.

Dar nu design-ul este punctul de interes în cazul acestui terminal, ci speficificațiile sale tehnice, și mai ales prețul. UMi Rome ne oferă pentru doar 89 dolari, un display HD IPS de 5.5 inch cu sticlă 2.5D, un procesor octa-core Mediatek MT6753, o cameră foto principală Sony de 13 megapixeli și conectivitate 4G LTE.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×