Allview lansează smartphone-urile accesibile dual-core A4 You și A5 Smiley

2.779 ori
<b>Allview lansează smartphone-urile accesibile dual-core A4 You și A5 Smiley</b>Astăzi, 27 martie, brașovenii de la Allview anunță lansarea a două smartphone-uri accesibile ce vin cu procesor dual-core și conectivitate 3G. Acestea poartă numele A4 You și A5 Smiley, denumire care par special concepute pentru tineretul din ziua...

Astăzi, 27 martie, brașovenii de la Allview anunță lansarea a două smartphone-uri accesibile ce vin cu procesor dual-core și conectivitate 3G. Acestea poartă numele A4 You și A5 Smiley, denumire care par special concepute pentru tineretul din ziua de astăzi.

în timp ce Allview A4 You dispune de un display de 3.5 inch, un procesor dual-core tactat la 1 GHz, 4 GB de memorie internă, modelul Allview A5 Smiley vine cu un display de 4 inch și un procesor dual-core Cortex A7 tactat la 1.3 GHz și sistemul de navigație Sygic preinstalat.

Allview A5 Smiley

De asemenea, aflăm că ambele terminale dispun de o cameră foto principală de 3.2 megapixeli cu LED flash și o serie de capace colorate ce vor fi disponibile în pachetul retail. Datorită faptului că dotările sunt atât de slabe, și prețurile se situează la același nivel, astfel modelul A4 You costă doar 299 lei, iar modelul A5 Smiley doar 399 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×