Allview lansează un phablet: P5 Qmax, cu ecran de 5.3 inch

2.555 ori
<b>Allview lansează un phablet: P5 Qmax, cu ecran de 5.3 inch</b>Allview a intrat astăzi în segmentul phablet, anunțând un nou device, cu diagonală de 5.3 inch numit P5 Qmax. Acesta este smartphone-ul cu diagonală cea mai mare din portofoliul companiei brașovene, iar el oferă și unghiuri foarte bune de...

Allview a intrat astăzi în segmentul phablet, anunțând un nou device, cu diagonală de 5.3 inch numit P5 Qmax. Acesta este smartphone-ul cu diagonală cea mai mare din portofoliul companiei brașovene, iar el oferă și unghiuri foarte bune de vizualizare.

Terminalul este dotat cu un procesor quad core și o cameră de 8 megapixeli cu senzor OV8830. Ecranul de 5.3 inch oferă o rezoluție de 960 x 540 pixeli, iar telefonul vine cu o carcasă cu grosime de 9.9 mm. Ca de obicei pentru modelele Allview avem la bord un amplificator Yamaha, iar procesorul acestui nou venit este un quad core la 1.2 GHz, însoțit de 1  GB RAM și Android 4.1 Jelly Bean drept OS.

Allview P5 Qmax

Interesant este că avem și câteva funcții foto atractive pe acest handset, precum HDR, TimeLapse, Fotografiere Continuă și Beauty Shot. Allview P5 Qmax vine la pachet cu o baterie de 3000 mAh, care asigură 480 de minute de convorbiri și 400 de ore în standby. Prețul acestui phablet este de 1.199 lei, iar el va sosi începând cu a doua jumătate a lunii iunie. Qmax - cum am mai spus ruleaza Android Jelly Bean si vine cu Bitdefender Mobile Security la pachet.

Allview P5 Qmax

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×