Allview lansează un program de fidelizare, cu puncte bonus: Clubul Allview va aduce diferite beneficii

Autor:  | Publicat în:  Allview 646 ori
<b>Allview lansează un program de fidelizare, cu puncte bonus: Clubul Allview va aduce diferite beneficii</b>Allview a anunţat astăzi lansarea unui program de fidelizare pentru clienţii companiei, sub numele de Clubul Allview. Astfel, achiziţionarea unui produs din magazinul online Allview.ro aduce cumpărătorilor puncte bonus, iar ele vor putea fi...

Allview a anunţat astăzi lansarea unui program de fidelizare pentru clienţii companiei, sub numele de Clubul Allview. Astfel, achiziţionarea unui produs din magazinul online Allview.ro aduce cumpărătorilor puncte bonus, iar ele vor putea fi transformate în beneficii.

De oferta beneficiază clienţii care au cumpărat în ultimul an de pe site-ul Allview.ro, iar în funcţie de suma cheltuită ei vor primi un anumit număr de puncte. Acel număr îi încadrează în categoria Silver, Gold sau Platinum. Cei care cumpără terminale Allview de la magazine partenere sau cei care sunt interesaţi de tehnologia companiei se pot înscrie în categoria Basic din Clubul Allview.

O serie de extra puncte bonus vor fi primite la aniversarea zilei de naştere sau participarea la acţiunile de marketing ale companiei. Beneficiile includ transport gratuit indiferent de valoarea unei comenzi, prioritate la comandarea de produse noi şi ediţii limitate de terminale sau accesorii. Evident, există şi reduceri pe baza punctelor. Mai multe detalii găsiţi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×