Ambalajul noului iPhone cu ecran de 4 inch confirmă brandingul "SE" şi varianta de stocare de 16 GB

762 ori
<b>Ambalajul noului iPhone cu ecran de 4 inch confirmă brandingul "SE" şi varianta de stocare de 16 GB</b>Viitorul iPhone cu ecran de 4 inch, care ar urma să debuteze săptăm&acirc;na viitoare &icirc;n cadrul unui eveniment Apple are parte de o nouă scăpare astăzi, care readuce &icirc;n actualitate denumirea de iPhone SE. &nbsp; Aparent ceea ce vedeţi...

Viitorul iPhone cu ecran de 4 inch, care ar urma să debuteze săptămâna viitoare în cadrul unui eveniment Apple are parte de o nouă scăpare astăzi, care readuce în actualitate denumirea de iPhone SE.

Aparent ceea ce vedeţi mai sus e o porţiune din ambalajul acestui model, care a fost cunoscut şi drept iPhone 5SE o bună perioadă de timp. Se confirmă şi varianta de stocare de 16 GB, pe lângă care ar mai exista şi una de 64 GB aparent. Noul model ar urma să sosească pe argintiu, auriu, auriu rose şi space grey.

Observăm pe ambalaj şi menţiunea lui NFC pentru Apple Pay, dar şi suport CDMA, GSM, UMTS şi LTE. Vă reamintesc că zvonurile şi scăpările indică faptul că terminalul va avea dotări similare cu ale lui iPhone 6, dar un design mai degrabă apropiat de iPhone 5S, inclusiv prin butoane rotunjite de volum. Mai multe aflăm lunea viitoare, când ar trebui să debuteze şi un iPad Pro de 9.7 inch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×