Allview ne pregătește o mare supriză: dual-sim, dual-core și Super AMOLED Plus

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.668 ori
<b>Allview ne pregătește o mare supriză: dual-sim, dual-core și Super AMOLED Plus</b>Bineînțeles că este vorba de un smartphone. Unul bazat pe trei elemente care s-ar putea să-l facă vârf de gamă în România pe nișa telefoanelor dual-sim. Ne-a sosit invitația de presă pentru un eveniment organizat peste doar câteva zile....

Bineînțeles că este vorba de un smartphone. Unul bazat pe trei elemente care s-ar putea să-l facă vârf de gamă în România pe nișa telefoanelor dual-sim. Ne-a sosit invitația de presă pentru un eveniment organizat peste doar câteva zile.

Vom vedea la lucru un smartphone Android cu suport pentru două cartele SIM, procesor dual-cor și un display Super AMOLED Plus. S-a specificat și particula Plus. Nu știu decât pe Samsung Galaxy S II cu această tehnologie: 4.3 inch, 480x800 pixeli. Presupun că și Allview va avea specificații similare. Nu este rău deloc.

Allview ne pregătește o mare supriză: dual-sim, dual-core și Super AMOLED Plus

Mai multe detalii vă vom oferi peste cinci zile. La un astfel de telefon contează cât de bine se descurcă, ce design au ales și prețul de comercializare. Dacă va depăși 1200 - 1300 de lei urcă spre Galaxy Nexus și Galaxy S II și nu-l văd prea bine.

Sunteți în căutarea unui smartphone dual-sim de top?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×