Sharp se pregătește să livreze display-urile pentru noul iPhone / iPhone 5

1.103 ori
<b>Sharp se pregătește să livreze display-urile pentru noul iPhone / iPhone 5</b>Takashi Okuda este noul CEO al Sharp și a declarat că livrarea de ecrane pentru noul iPhone / iPhone 5 vor începe în august 2012, lansarea în piață a noului smartphone Apple fiind prognozată pentru sfârșitul lui septembrie / începutul lui...

Takashi Okuda este noul CEO al Sharp și a declarat că livrarea de ecrane pentru noul iPhone / iPhone 5 vor începe în august 2012, lansarea în piață a noului smartphone Apple fiind prognozată pentru sfârșitul lui septembrie / începutul lui octombrie. Evenimentul de lansare / conferința Apple ar avea loc pe 12 septembrie, informația a venit din numeroase surse, unele de mare încredere.

CEO-ul Sharp s-a ferit să spună și data exactă. Apple mai lucrează în ce privește furnizarea de display-uri pentru iPhone și cu LG Display Co Ltd + Japan Display Inc. Se spune că ecranul de la noul iPhone ar avea în jur de 4 inch, de la cei 3.5 inch care s-a păstrat la iPhone 3GS, 4 și 4S. Asta și ca reacție la telefoanele Android care au ajuns în cazul lui Samsung Galaxy S III la 4.8 inch.

Reuters citează o sursă anonimă care le-a declarat că display-ul are avea 4 inch și ar fi mai mare cu 30% față de actualul display de pe iPhone 4S. Noul iPhone ar urma să fie și mai subțire decât 4 și 4S cu o tehnologie numită in-cell panels care permitea integrarea touch-ului și eliminarea layer-ului suprapus peste display ca la generația iPhone din prezent.

Cu siguranță că noul iPhone se va bucura de un buzz uriaș și va avea un cuvânt de spus pe Q4 2012 la nivel de smartphone-uri, va veni la timp - exact înainte de perioada sărbătorilor când toată lumea se pregătește să cumpere.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×