Allview P6 Pro va aduce un senzor foto cu deschidere f/2.0 și filtru UV; aflăm totodată și prețul său

Autor:  | Publicat în:  Allview 792 ori
<b>Allview P6 Pro va aduce un senzor foto cu deschidere f/2.0 și filtru UV; aflăm totodată și prețul său</b>Printre device-urile Allview ce urmează a debuta p&acirc;nă la sf&acirc;rșitul acestui an, se află și modelul P6 Pro, un smartphone foarte subțire cu spate din sticlă și dotări interesante. Aflam anterior că acesta va sosi cu o baterie de 3140...

Printre device-urile Allview ce urmează a debuta până la sfârșitul acestui an, se află și modelul P6 Pro, un smartphone foarte subțire cu spate din sticlă și dotări interesante. Aflam anterior că acesta va sosi cu o baterie de 3140 mAh, dar și cu un procesor audio NXP ce promite o experiență audio de excepție.

Seria de teasere continuă și astăzi, zi în care ni se dezvăluie faptul că noul telefon va adopta un sistem optic cu 4 lentile și filtru UV. De asemenea, senzorul foto de pe acest device va oferi o deschidere f/2.0, tehnologie ce promite fotografii mai luminoase fără a fi nevoie de unele artifici digitale aplicate ulterior.

În același timp, Allview ține să dezvăluie și un prim preț estimativ. Ei bine, se pare că Allview P6 PRO va costa în jur de 160 euro, mai precis 710 lei. Ținând cont de dotările high-end și de design-ul foarte atractiv, prețul de mai sus este cu siguranță unul potrivit. Singurul lucru ce îl mai așteptăm, este desigur lansarea sa oficială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×