Allview P6 Stony primește o actualizare de software de azi, disponibilă pe Allview.ro

2.104 ori
<b>Allview P6 Stony primește o actualizare de software de azi, disponibilă pe Allview.ro</b>Allview a anunțat astăzi punerea la dispoziție a unei actualizări software pentru telefonul Allview P6 Stony, pe care îl și avem în teste de altfel. Vă reamintesc că e vorba aici despre un telefon dual SIM cu ecran HD de 4.65 inch, procesor dual...

Allview a anunțat astăzi punerea la dispoziție a unei actualizări software pentru telefonul Allview P6 Stony, pe care îl și avem în teste de altfel. Vă reamintesc că e vorba aici despre un telefon dual SIM cu ecran HD de 4.65 inch, procesor dual core și camera de 8 megapixeli.

Terminalul costă 1.399 lei și pot să vă spun de pe acum că suntem impresionați de ecranul său Super AMOLED. Actualizarea de software aduce o funcție de căutare inteligenta în ecranul de apelare, plus funcționarea îmbunătățită a agendei, mai precis o realizare mai rapidă a căutării de contacte. Prin update primiți și o nouă interfață pentru camera și noi funcții aduse camerei. Puteți acum să adăugați noi efecte fotografiilor și diverse rame.

Există acum și funcții de detectare a zâmbetului și a feței și trebuie menționat că acum software-ul este mai stabil și oferă o utilizare mai facilă și plăcută pentru posesorii de P6 Stony. Puteți afla mai multe informații despre actualizare de pe site-ul Allview aici. Fiți siguri că vom reveni cu feedback pentru update și pentru telefon în review-ul pe care îl vom publica în curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×