Allview V2 Viper X si V2 Viper X+ vor primi curând actualizarea la Android 6.0 Marshmallow

2.508 ori
<b>Allview V2 Viper X si V2 Viper X+ vor primi curând actualizarea la Android 6.0 Marshmallow</b>Utilizatorii de terminale Allview V2 Viper X și V2 Viper X+ au un motiv de bucurie astăzi, și asta pentru că cei de la Allview anunță prin intermediul unui teaser faptul că actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pentru cele două modele este în pregătiri

Dacă vă numărați printre posesorii de terminale Allview V2 Viper X sau V2 Viper X+, atunci vestea oferită de către compania brașovează astăzi nu poate decât să vă bucure. Mai precis, Allview ne anunță prin intermediul unui teaser despre faptul că pachetul software Android 6.0 Marshmallow va sosi foarte curând pentru cele două smartphone-uri mai sus menționate.

Update Allview

Asta înseamnă că ne vom putea bucura de noile funcții incluse în Marshmallow, cum este cazul modului Doze de economisire a energiei, dar și de controlul mai mare asupra permisiunilor pentru aplicații. Modelul V2 Viper X costă în acest moment 999 lei și ne oferă un display HD AMOLED de 5.5 inch, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Varianta V2 Viper X+ ne aduce în schimb 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core de 1.3 GHz, aceeași cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și un display AMOLED HD de 5.5 inch. Acesta beneficiază de o baterie de 3150 mAh, iar prețul său actual este de 1.299 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×