Allview P6 Stony unboxing: scoatem din cutie cel mai perfomant telefon Allview de până acum, primul cu ecran HD (Video)

3.247 ori
<b>Allview P6 Stony unboxing: scoatem din cutie cel mai perfomant telefon Allview de până acum, primul cu ecran HD (Video)</b>După o îndelungă așteptare, iată că vă prezentăm în sfârșit unboxingul lui Allview P6 Stony, primul telefon cu ecran HD al companiei romanești și primul model cu ecran mare. Terminalul costă 1.399 lei și este un device dual SIM cu Android...

După o îndelungă așteptare, iată că vă prezentăm în sfârșit unboxingul lui Allview P6 Stony, primul telefon cu ecran HD al companiei romanești și primul model cu ecran mare. Terminalul costă 1.399 lei și este un device dual SIM cu Android 4.0 ICS și ecran de 4.65 inch.

El vine cu un procesor dual core Cortex A9 de 1 GHz și a fost lansat în luna noiembrie. Allview P6 Stony măsoară 8.6 mm în grosime și cântărește 131.3 grame, fiind un smartphone destul de arătos, mai ales prin acea rama metalică din jurul ecranului. în cutie se afla telefonul, cablul USB, căștile, încărcătorul, folie protectoare pentru ecran, codul pentru Bitdefender și manualul. P6 Stony, zis și P6 Duo folosește un display de 4.65 inch, un Super AMOLED HD cu Gorilla Glass 2.

Dotările terminalului includ și 4 GB memorie internă, din care 2 GB accesibili pentru utilizator, 1 GB RAM, GPU POwerVR SGX531 și un card de 16 GB inclus. Avem și GPS, radio FM, DLNA și o cameră de 8 megapixeli în spate, plus una de 1 MP în față. Allview P6 Stony folosește un amplificator Yamaha pentru sunet și o baterie Li-Polymer care asigură, 330 minute de convorbire. Vom reveni cu detalii în review în următoarele zile, dar prima impresie e una pozitivă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×