Allview P7 Xtreme scapă pe web Într-o postură inedită; acesta dispune de o cameră foto rotativă

2.749 ori
<b>Allview P7 Xtreme scapă pe web Într-o postură inedită; acesta dispune de o cameră foto rotativă</b>După ce brașovenii de la Allview au introdus pentru prima dată un smartphone cu adevărat complet, acesta fiind nimeni altul decât P6 Xtreme, iată că succesorul acestuia nu este departe de lansare. Allview P7 Xtreme tocmai și-a făcut apariția...

După ce brașovenii de la Allview au introdus pentru prima dată un smartphone cu adevărat complet, acesta fiind nimeni altul decât X1 Xtreme, iată că succesorul acestuia nu este departe de lansare. Allview P7 Xtreme tocmai și-a făcut apariția într-o fotografie postată pe rețeaua de socializare Facebook.

Din câte se poate observa, noul P7 Xtreme apare într-o imagine sub forma unui banner aplicat pe o mașină de curse în care se află un angajat al companiei Allview. Aceasta este un model Ford Shelby GT500 pe care apar inițialele pilotului Gabriel Onofrei, mașina fiind “preparată” de către echipa Onoserv & Tuning. Terminalul este produs de către Gionee și adoptă un design inspirat din modelul Oppo N1, device ce a venit cu o cameră foto rotativă.

Allview P7 Xtreme

Produsul care stă la baza lui Allview P7 Xtreme este nimeni altul decât Gionee Elife E7 Mini, terminal ce a debutat la sfârșitul anului 2013 în China. De asemenea, un astfel de model ce dispunea de o cameră foto rotativă a fost prezent și în calendarul de lansări Allview pe anul 2014. Rămâne de văzut când cei de la Allview vor anunța lansarea acestui model pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×