Ce știm despre Noul HTC One cu 4 zile Înainte de lansarea oficială programată pentru data de 25 martie!

1.804 ori
<b>Ce știm despre Noul HTC One cu 4 zile Înainte de lansarea oficială programată pentru data de 25 martie!</b>încă de la începtul acestui an, zvonurile și scăpările ce l-au avut ca principal subiect pe Noul HTC One au tot circulat pe web sub diverse forme, de la imagini, liste de specificații și până la videoclipuri hands-on de peste 12 minute. Toate...

încă de la începtul acestui an, zvonurile și scăpările ce l-au avut ca principal subiect pe Noul HTC One au tot circulat pe web sub diverse forme, de la imagini, liste de specificații și până la videoclipuri hands-on de peste 12 minute. Toate acestea au dus la creearea unui profil aproape complet pentru Noul HTC One.

De asemenea, și numele acestuia a constituit subiect de discuții, ajungând ca în cele din urmă denumirea The All New HTC One să fie cea mai speculată, cu toate că nu sună atât de bine pe cât pare. Printre multitudinea de zvonuri apărute, cele mai multe surse indicau prezența unei camere foto duale, dar care potrivit unui director regional HTC era doar o informație falsă.

Mai apoi, această componentă s-a adeverit a fi reală odată cu apariția unor serii complete de imagini provenite din diferite surse ce indicau prezența acelei camere foto duale, care ar trebui să ofere o calitate ireproșabilă în ceea ce privește captura fotografiilor în condiții low-light.

Camera noului HTC One

Pe lângă fotografiile cu terminalul, și-a făcut apariția și un manual complet de vânzări pentru Noul HTC One care a deslușit misterul cu privire la cele 2 camere foto implementate pe noul flagship. Acestă cameră se va numi “Duo Camera” și va permite utilizatorilor să ofere posibilitatea de alegere a unui punct de focalizare și creearea de efecte 3D, aducând la pachet și o funcție de focalizare reglabilă similară cu cea întâlnită pe terminalele Nokia Lumia prin intermediul aplicației Refocus.

Un alt capitol la care Noul HTC One va fi superior modelului precedent este display-ul, componentă ce urmează a fi un panou Full HD de 5 inch, care pe deasupra va integra și butoane software on-screen. O mică nemulțumire din partea posesorilor de HTC One era faptul că acesta nu dispunea de un slot pentru carduri microSD, funcție care va fi oferită acum pe noul flagship.

Ce știm despre Noul HTC One cu 4 zile Înainte de lansarea oficială programată pentru data de 25 martie!

De asemenea, odată cu apariția numeroaselor imagini cu Noul HTC One foarte mulți au fost intrigați de prezența acelei porțiuni negre cu logo-ul HTC situată sub display-ul propriu-zis, porțiune ce nu își mai are rostul odată ce butoanele de navigare vor fi integrate on-screen, dar care cel mai probabil reușește să ofere un spațiu interior destul de încâpător pentru noile componente.

Specificatii Noul HTC One

Pe partea de hardware, am aflat că Noul HTC One va dispune de un procesor de nouă generație, și anume un Qualcomm Snapdragon 801, soluție ce a fost aleasă atât de Samsung Galaxy S5, cât și de Sony Xperia Z2. Totodată, succesorul lui HTC One va aduce noua interfață HTC Sense 6.0.

Trecând la partea de design, observăm că Noul HTC One nu se diferențiază foarte mult de modelul anterior, acesta adoptând aceeași carcasă de tip unibody fabricată din aluminiu, material care pe lângă faptul că arată extrem de bine, oferă și un feeling premium spre deosbire de așa-numitele flagship-uri care datorită carcaselor din plastic par genul de telefoane foarte ieftine, deși nu este cazul.

Husa Noul HTC One

La fel ca majoritatea producătorilor, în ultimul timp noile flagshipuri sosesc încă de la lansare și cu o serie de accesorii și carcase special create, detaliu de care și Noul HTC One va beneficia și despre care am aflat prin intermediul contului de twitter @evelaks ce a postat o serie de fotografii cu o carcasă de tip cover ce folosește o metodă foarte ingenioasă de afișare a datelor importante.

Deși lista de specificații a Noului HTC One poate părea aproape completă, aceasta nu va fi completă până în momentul în care telefonul va fi prezentat oficial. Rămâne de văzut ce surprize mai ascunde Noul HTC One, detaliu despre care vom afla de la fața locului din Londra pe 25 martie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×