Allview P8 eMagic este actualizat la Android 7.0 Nougat, release ce aduce și suport VoLTE

997 ori
<b>Allview P8 eMagic este actualizat la Android 7.0 Nougat, release ce aduce și suport VoLTE</b>Astăzi compania brașoveană Allview a anunțat startul procesului de actualizare la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul P8 eMagic, device care primește de acum și suport pentru VoLTE. Descoperim că printre noutățile implementate la bord

Compania brașoveană Allview a anunțat astăzi lansarea update-ului la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul P8 eMagic - release care pe lângă funcțiile standard va aduce și suportul pentru serviciile de voce VoLTE și Voce WiFi. Utilizatorii din rețelele Orange și Digi se vor putea bucura de aceste funcții care vor sosi în perioada următoare și pe terminalul numit Allview P7 Pro.

Printre alte mențiuni din changelog-ul lui Android 7.0 Nougat avem și integrarea Android Messenger cu RCS (Rich Communication Services) - aplicație care va înlocui aplicațiile standarde de transmitere SMS-uri și care va duce comunicarea la un nou nivel. De asemenea, pe lângă mesaje text, această integrarea oferă și posibilitatea de a expedia imagini, clipuri video, sau locații către un prieten sau un grup de prieteni.

Allview P8 eMagic va beneficia și de o interfață modificată și de split-screen care ne oferă posibilitatea de a rula simultan două aplicații în același timp pe ecran. Update-ul este distribuit în acest moment via OTA și puteți verifica disponibilitatea sa din meniul de setări al dispozitivului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×