Flagship-ul HTC U11 este actualizat la Android 8.0 Oreo pe plan european

1.457 ori
<b>Flagship-ul HTC U11 este actualizat la Android 8.0 Oreo pe plan european</b>După ce anterior aflam că HTC a demarat procesul de actualizare ale terminalelor HTC U11 din SUA, iată că de acum update-ul mult așteptat ajunge și în regiumea EMEA. Asta înseamnă că utilizatorii telefonului din Europa, Africa și Orientul Mijlociu

Pe final de lună noiembrie 2017 cei de la HTC anunțau distribuirea actualizării la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-urile HTC U11 din SUA, update care de astăzi ajunge și pe terminalele din regiunea EMEA (Europa, Africa și Orientul Mijlociu). Pachetul software are o mărime de 1.31 GB și înainte de a porni la actualizare ar fi bine să verificați spațiul disponibil pe device și să încărcați complet bateria.

HTC U11

Se oferă aici și cele mai recente patch-uri de securitate și potrivit descrierii din zona de actualizare, pe lângă noile funcții ce sosesc alături de Oreo avem și o serie de schimbări la nivel de sistem pentru o mai bună experiență. HTC U11 a început să cunoască o scădere de preț pe seama lansării lui HTC U11+ și la nivel hardware se prezintă tare bine.

Dacă vreți să verificați sumele actuale la care se vinde HTC U11 pe plan local aveți aici un articol de tip Preț și Disponibilitate. De asemenea, recenzia noastră pentru device vă stă la dispoziție aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×