Xiaomi Mi A1 este actualizat la Android 8.1 Oreo; Primește și patch-ul de securitate din iunie

2.474 ori
<b>Xiaomi Mi A1 este actualizat la Android 8.1 Oreo; Primește și patch-ul de securitate din iunie</b>Printre avantajele unui smartphone Android One avem și update-urile constante și relativ rapide la cele mai noi release-uri software, Xiaomi Mi A1 fiind un exemplu bun de dat în această ecuație. Descoperim că în aceste zile terminalul

Avantajul unui telefon ce rulează platforma Android One este și faptul că primește update-uri constante, un exemplu fiind chiar Xiaomi Mi A1 care în aceste zile a bifat actualizarea la Android 8.1 Oreo. Utilizatori de pe grupul Mobilissimo de Facebook au confirmat sosirea acestui release software și în România, fiind vorba despre un pachet care ocupă aproximativ 1.2 GB pe smartphone-ul vostru.

Android 8.1 Xiaomi Mi A1

Printre noutățile aduse în cazul de față se numără look-ul actualizat pentru launcher ce se aseamănă cu cel de pe Pixel 2, teme dark și light pentru interfață, cât și patch-urile de securitate din iunie. Aparent, update-ul se distribuie la nivel global în acest moment și aflați că unii utilizatori au semnalat un bug în cazul de față, unul ce contribuie la ștergerea completă a istoriei de SMS-uri primite și expediate.

Ar fi bine să mai așteptați puțin timp înainte de a face trecerea către noul release, asta pentru că și odată cu trecerea la Android 8.0 telefonul a avut parte de o serie de bug-uri pe care vi le semnalam și noi la acea vreme. Puteți găsi recenzia noastră pentru Xiaomi Mi A1 aici, iar cei interesați de evoluția prețurilor au la dispoziție articolul Preț și Disponibilitate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×