Allview P8 Energy are câștigător; se numește Pătrășcel Mihai și este membru al forumului Mobilissimo.ro

Autor:  | Publicat în:  Concurs 991 ori
<b>Allview P8 Energy are câștigător; se numește Pătrășcel Mihai și este membru al forumului Mobilissimo.ro</b>Un alt premiu pe care l-am pus aici la bătaie &icirc;mpreună cu cei de la Allview, a fost și smartphone-ul Allview P8 Energy, device al cărui c&acirc;știgător l-ați aflat aseara prin intermediul paginii de Facebook Mobilissimo.ro. &nbsp; ​ Astfel...

Un alt premiu pe care l-am pus aici la bătaie împreună cu cei de la Allview, a fost și smartphone-ul Allview P8 Energy, device al cărui câștigător l-ați aflat aseara prin intermediul paginii de Facebook Mobilissimo.ro.

Astfel la ora 21:00 în cursul zilei de ieri, a fost organizată tragerea la sorți pentru stabilirea câștigătorului. Din lista record ce număra peste 700 participanți, serviciul random.org a ales doar unul singur, pe numele său Pătrășcel Mihai-Nicolae, un tânăr de 19 ani din județul Vâlcea, comuna Bălcescu.

Nu mare ne-a fost mirarea ca după stabilirea câștigătorului, să aflăm că acesta era și membru al forumului Mobilissimo, fan al secțiunii #mobicast. Aflați totodată și faptul că alte 3 telefoane Allview urmează a fi oferite la concurs, device-uri ce vor sosi la timp către câștigători odată cu sărbătorile de iarnă. Mult succes!

Puteți găsi smartphone-ul Allview P8 Energy pe eMAG.ro la prețul de 1.299 lei.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×