Allview P8 Energy are câștigător; se numește Pătrășcel Mihai și este membru al forumului Mobilissimo.ro

1.096 ori
<b>Allview P8 Energy are câștigător; se numește Pătrășcel Mihai și este membru al forumului Mobilissimo.ro</b>Un alt premiu pe care l-am pus aici la bătaie &icirc;mpreună cu cei de la Allview, a fost și smartphone-ul Allview P8 Energy, device al cărui c&acirc;știgător l-ați aflat aseara prin intermediul paginii de Facebook Mobilissimo.ro. &nbsp; ​ Astfel...

Un alt premiu pe care l-am pus aici la bătaie împreună cu cei de la Allview, a fost și smartphone-ul Allview P8 Energy, device al cărui câștigător l-ați aflat aseara prin intermediul paginii de Facebook Mobilissimo.ro.

Astfel la ora 21:00 în cursul zilei de ieri, a fost organizată tragerea la sorți pentru stabilirea câștigătorului. Din lista record ce număra peste 700 participanți, serviciul random.org a ales doar unul singur, pe numele său Pătrășcel Mihai-Nicolae, un tânăr de 19 ani din județul Vâlcea, comuna Bălcescu.

Nu mare ne-a fost mirarea ca după stabilirea câștigătorului, să aflăm că acesta era și membru al forumului Mobilissimo, fan al secțiunii #mobicast. Aflați totodată și faptul că alte 3 telefoane Allview urmează a fi oferite la concurs, device-uri ce vor sosi la timp către câștigători odată cu sărbătorile de iarnă. Mult succes!

Puteți găsi smartphone-ul Allview P8 Energy pe eMAG.ro la prețul de 1.299 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×