Allview P8 Energy Mini primește un nou teaser ce scoate la iveală prezența unui panou frontal cu sticlă 2.5D

702 ori
<b>Allview P8 Energy Mini primește un nou teaser ce scoate la iveală prezența unui panou frontal cu sticlă 2.5D</b>Știm de ceva timp faptul că Allview ne pregătește o variantă mini pentru smartphone-ul P8 Energy, model a cărui anunț oficial nu ar mai trebui să &icirc;nt&acirc;rzie foarte mult. &Icirc;ntre timp compania brașoveană dezvăluie un alt teaser...

Știm de ceva timp faptul că Allview ne pregătește o variantă mini pentru smartphone-ul P8 Energy, model a cărui anunț oficial nu ar mai trebui să întârzie foarte mult. Între timp compania brașoveană dezvăluie un alt teaser pentru acest telefon, unul ce va adopta un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D.

Acest element de design contribuie la o experiență de utilizare ceva mai specială, întregul ecran fiind practic o fâșie de sticlă cu colțuri rotunjite. Pentru că tot am ajuns la capitolul design, aflați că acest nou terminal va păstra formele deja cunoscute pe care l-am întâlnit și în cazul modelului standard P8 Energy.

Ca dotări însă, se așteaptă că P8 Energy Mini să ne aducă un display HD de 5 inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli, un procesor octa-core și probabil un senzor foto principal de 8 sau 13 megapixeli însoțit de bliț LED. Totodată, vom primi și o baterie puternică gata să facă față a minim 2 zile de utilizare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×