O fotografie care prezintă un telefon misterios Nokia apare pe web; Terminalul aduce cu HTC One A9

1.157 ori
<b>O fotografie care prezintă un telefon misterios Nokia apare pe web; Terminalul aduce cu HTC One A9</b>Numărătoarea inversă p&acirc;nă la trimestrul 4 al acestui an a &icirc;nceput deja, aceea fiind perioada c&acirc;nd expira obligaţiile pe care Nokia le au faţă de Microsoft. Acestea &icirc;i &icirc;mpiedică să lanseze produse hardware sub brand...

Numărătoarea inversă până la trimestrul 4 al acestui an a început deja, aceea fiind perioada când expira obligaţiile pe care Nokia le au faţă de Microsoft. Acestea îi împiedică să lanseze produse hardware sub brand propriu, iar aparent lucrările la un device Nokia au început deja, dacă ne luăm după fotografia hands on de mai jos.

Ea dezvăluie un smartphone nou cu branding Nokia şi carcasă metalică rotunjită. Dacă ne luăm după declaraţiile oficialilor Nokia din ultimul an, finlandezii ar prefera să îşi licenţieze brandul către altă firmă, mai degrabă decât să dezvolte propriul produs. Revenind la fotografie, ea pare a prezenta un phablet, mai degrabă decât un telefon standard, mai ales dacă ne luăm după lungimea acestui device. Mai ciudată e partea frontală, care pare a afișa butoane fizice!

Presupusul terminal Nokia aduce mult atât cu HTC One A9, cât şi cu un iPhone 6, dar şi cu un Meizu Pro 5 să zicem, cu diferenţa că blitzul e plasat deasupra camerei, o abordare pe care nu o vedem la mulţi producători. Recent am văzut o serie de scăpări ale unui ceas anulat Nokia, Moonraker şi se pare că acest trend al leakurilor continuă. Nu avem specificaţii deocamdată şi suntem tare curioşi cine este până la urma OEM-ul ales pentru producţia telefonului.

Reţineţi că menţionarea celor de la Meizu nu e întâmplătoare, existând şi zvonuri legate de un parteneriat cu Nokia în trecut.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×