Allview P9 Energy primește un nou teaser; telefonul va măsura 8 mm în grosime, iar bateria sa va oferi 3 zile de autonomie!

1.009 ori
<b>Allview P9 Energy primește un nou teaser; telefonul va măsura 8 mm în grosime, iar bateria sa va oferi 3 zile de autonomie!</b>Primul teaser pentru smartphone-ul Allview P9 Energy poposea acum două zile într-un email din inbox-ul nostru, și la scurt timp iată că aruncăm o privire și asupra celui de-al doilea material de acest tip. Dacă teaser-ul inițial ne dezvăluia faptul

Smartphone-ul Allview P9 Energy ni se dezvăluia acum două odată cu sosirea unui prim teaser oficial pe web, material ce ne anunța că vom avea de-a face cu un terminal foarte bine pus la punct în ceea ce privește capitolul securitate. iată că astăzi, în inbox-ul nostru poposește și materialul teaser cu numărul 2 ce include informații despre dimensiunile handset-ului și despre autonomia pe care bateria o va oferi. 

Allview P9 Energy

După cum puteți remarca de aici, noul telefon va sosi într-o carcasă unibody din metal ce va măsura doar b în grosime - talie de luat în seamă ținând cont de faptul că la interior vom regăsi o baterie generoasă. Această unitate de 5000 sau 6000 mAh urmează a ne oferi până la 3 zile de autonomie într-un mod normal de utilizare.

Așteptați-vă astfel la rezultate impresionante și la testele de playback video pe care le vom realiza, în acest moment campionul fiind chiar modelul Allview P8 Energy - telefon a cărui baterie ne-a oferit nici mai mult, nici mai puțin de 22 ore și 24 minute de playback video HD în loop. Și timpul de utilizare continuuă a fost unul demn de top - 16 ore și 20 minute. Cum se va descurca P9 Energy la acest capitol aflăm curând!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×