Allview P9 Energy primește un nou teaser; telefonul va măsura 8 mm în grosime, iar bateria sa va oferi 3 zile de autonomie!

Autor:  | Publicat în:  Allview 936 ori
<b>Allview P9 Energy primește un nou teaser; telefonul va măsura 8 mm în grosime, iar bateria sa va oferi 3 zile de autonomie!</b>Primul teaser pentru smartphone-ul Allview P9 Energy poposea acum două zile într-un email din inbox-ul nostru, și la scurt timp iată că aruncăm o privire și asupra celui de-al doilea material de acest tip. Dacă teaser-ul inițial ne dezvăluia faptul

Smartphone-ul Allview P9 Energy ni se dezvăluia acum două odată cu sosirea unui prim teaser oficial pe web, material ce ne anunța că vom avea de-a face cu un terminal foarte bine pus la punct în ceea ce privește capitolul securitate. iată că astăzi, în inbox-ul nostru poposește și materialul teaser cu numărul 2 ce include informații despre dimensiunile handset-ului și despre autonomia pe care bateria o va oferi. 

Allview P9 Energy

După cum puteți remarca de aici, noul telefon va sosi într-o carcasă unibody din metal ce va măsura doar b în grosime - talie de luat în seamă ținând cont de faptul că la interior vom regăsi o baterie generoasă. Această unitate de 5000 sau 6000 mAh urmează a ne oferi până la 3 zile de autonomie într-un mod normal de utilizare.

Așteptați-vă astfel la rezultate impresionante și la testele de playback video pe care le vom realiza, în acest moment campionul fiind chiar modelul Allview P8 Energy - telefon a cărui baterie ne-a oferit nici mai mult, nici mai puțin de 22 ore și 24 minute de playback video HD în loop. Și timpul de utilizare continuuă a fost unul demn de top - 16 ore și 20 minute. Cum se va descurca P9 Energy la acest capitol aflăm curând!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×