Allview pregătește lansarea smartphone-ului P6 Pro; ni se promite o experiență audio de invidiat

984 ori
<b>Allview pregătește lansarea smartphone-ului P6 Pro; ni se promite o experiență audio de invidiat</b>Iată că seria de teasere Allview continuă și astăzi, zi &icirc;n care compania brașoveană ne dezvăluie c&acirc;teva prime indicii despre un nou smartphone din gamă. Acesta &icirc;n cauză se va numi Allview P6 Pro, iar din c&acirc;te puteți...

Iată că seria de teasere Allview continuă și astăzi, zi în care compania brașoveană ne dezvăluie câteva prime indicii despre un nou smartphone din gamă. Acesta în cauză se va numi Allview P6 Pro, iar din câte puteți vedea în teaserul de mai jos, experiența audio va fi punctul forte de pe acest terminal.

Remarcăm faptul că noul telefon va aduce un difuzor foarte puternic cu bobină dublă, dar și un procesor audio NXP. Deși lista dotărilor hardware lipsește pentru moment, ne-am putea aștepta ca acest model să vină cu un display de 5 - 5.5 inch, procesor octa-core, 2 sau 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare.

Dacă randarea de mai sus se potrivește exact cu telefonul ce va fi lansat, în cazul acesta vom avea parte și de un device slim. Rămâne de văzut ce alte teasere ne va trimite Allview în zilele ce umează.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×