Allview S4 Steel, un nou telefon dual SIM cu design metalic și talie ultrasubtire

2.831 ori
<b>Allview S4 Steel, un nou telefon dual SIM cu design metalic și talie ultrasubtire</b>Allview a început această săptămână cu un anunț și anume acela că vom avea în curând un nou model de telefon dual SIM al companiei: Allview S4 Steel. Terminalul este unul cu design metalic ultraslim, iar detalii despre noul produs aflați în...

Allview a început această săptămână cu un anunț și anume acela că vom avea în curând un nou model de telefon dual SIM al companiei: Allview S4 Steel. Terminalul este unul cu design metalic ultraslim, iar detalii despre noul produs aflați în rândurile următoare:

Telefonul vine cu o cameră de 3.2 megapixeli, conectivitate GPRS și acces la magazinul de aplicații Java Allview AplyStore. S4 Steel măsoară 8.3 mm în grosime și are un aspect deosebit, datorită carcasei sale metalice și a finisajului elegant. Camera acestui handset vine cu bliț LED, iar dotările noului Allview includ un display de 2.2 inchi, cu rezoluție de 240 x 320 pixeli, funcția Smart Dialer și slot pentru carduri microSD de până la 4 GB.

Allview S4 Steel are o greutate de 89 de grame și vine cu o baterie Li-Ion de 600 MAh, care îi asigură 180 de minute de convorbiri sau 120 de ore de funcționare în standby. Terminalul va sosi în 2 variante de culoare (alb sau negru) și are prețul de aproximativ 299 de lei. în găsiți în rețelele de magazine partenere și în cele online.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×