Allview V2 Viper i4G Unboxing: telefon tineresc dual SIM cu suport 4G şi husă personalizabilă (Video)

7.027 ori
<b>Allview V2 Viper i4G Unboxing: telefon tineresc dual SIM cu suport 4G şi husă personalizabilă (Video)</b>La începutul acestei luni Allview lansa două telefoane tinereşti, printre care şi modelul Allview V2 Viper i4G, care a ajuns la Mobilissimo.ro şi e scos din cutie mai jos. Avem de-a face aici cu un terminal cu dotări lower-midrange, cu preţ de doar..

La începutul acestei luni Allview lansa două telefoane tinereşti, printre care şi modelul Allview V2 Viper i4G, care a ajuns la Mobilissimo.ro şi e scos din cutie mai jos. Avem de-a face aici cu un terminal cu dotări lower-midrange, cu preţ de doar 649 lei şi care se remarcă prin husa să personalizabilă.

Astfel, cumpărătorii acestui model îşi pot imprima şi o husă specială pentru el, cu diferite inscripţii, mesaje, imagini şi logo-uri. Aveţi şi în clipul de unboxing o mostră, cu un capac special imprimat cu sigla Mobilissimo.ro. Revenind la unboxing, terminalul vine într-o cutie în formă de prismă, lucru specific modelelor din seria Viper.

Allview V2 Viper i4G Video Unboxing, continutul cutiei

În cutie se află manualul, folia pentru ecran, încărcătorul, cablul USB, căştile şi codul Bitdefender Mobile Security. Avem de-a face aici cu un telefon dual SIM, care măsoară 8.3 mm în grosime şi cântăreşte 144.5 grame. El are un display IPS LCD de 5 inch cu rezoluţie HD, un procesor quad core de 1.3 GHz şi 16 GB stocare.

Primim şi slot microSD, 2 GB RAM, camera de 8 MP în spate şi frontală de 5 MP, dar şi Android 5.1 Lollipop ca OS. Allview V2 Viper i4G oferă suport pentru conectivitate 4G LTE şi are o baterie de 2300 mAh, iar după cum se vede în clip interfaţa camerei şi căştile sunt ca la modelul Allview P8 Energy în mare.

Terminalul poate fi câştigat la un concurs Mobilissimo.ro, pe care îl găsiţi detaliat aici şi puteţi câştiga şi husa prezentată în clip.

În ce priveşte această husă personalizată, 3 telefoane Allview pot primi aceste accesorii, sub formă de capace din plastic sau silicon: Allview V2 Viper X, V2 Viper i4G şi V2 Viper e. Utilizatorii acestor modele pot încărca fotografii proprii imprimate pe capace sau pot alege imagini propuse în galeria Allview aici. Apoi braşovenii realizează personalizarea capacului şi îl trimit prin curier. Un accesoriu de acest tip costă 49 de lei.

Allview V2 Viper i4G, prețuri actualizate:

Allview V2 Viper i4G Video Unboxing

 

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×